Sabtu, 12 Mac 2011

::: Makan lagi :::

Assalamualaikum semua...

Sekali lagi entri sal makanan... hehehe... sori ek kalo ade yang meluat... huhuhu... tapi ni salah satu hobi miss atie... 'masak'... N besenya my mum o my dad yang akan jadi juri... sama ada pass or fail... hehehe... juri yang paling jujur la setakat ni, bukan sekadar nak menjaga hati... hehehe... kalo xsedap, ckp terus terang 'xsedap r ko msk ni, yg hr tu lg sedap'... cehh... hehehe... biasenye diorang akan komplen cm tu la...

Miss atie plak, kena la terima ngan hati yang terbuka... hehehe... ye la, nk improve kan skil masak-memasak ni kan kena la terima teguran dan kritikan... ye x??? ... hehehe... ^_^...

Ni antara menu yang paling sempoi... hehehe... biase untuk orang bujang memang sangat sesuai la ni, o time malas nak masak.. hehehe...



1. mee goreng basah sempoi...
2. kek marble pisang coklat... nak tau kenapa namanye kek marble pisang coklat??? tengok r kat pic tu, kat atas die ade marble coklat kn... hehehe... yummyyyy....
3. paling simple... dadih mango + longan... enak di makan time cuaca panas... yummyyy2...

Miss atie ni kan, asyik cte sal makanan je, xtakut gemok ke kn??? huiiyyoooo, xnk r gemok.... Miss atie msk pon, mkn berpada2 gak tau... cewahhh... huhuhu... tp skrg ni pon mmg dh berisi ckit... huhuhu... kena kontrol makan ni... xleh over2... hehehe... dari cite sal makan, terus ke cte sal GEMOK... merepek tul miss atie ni... k semua, selamat menjamu mata di teratak buruk miss atie ni....

Nota kaki:
"Berhati-hatilah dengan kemarahan seorang yang sedang bersabar."

Daaa semua... sampai jumpa lagi.... ^_^

2 ulasan :

Amilyn Zanal berkata...

atie,pandai juga buat kek..milin malas sikit buat2 kek ini..sungguh..masak mmg minat..kuih2 beli jer..hehehe

miss atie berkata...

hehehe... kkdg boring gak milin kalo kat umah xde wat pape kn... tuk isi ms lapang je... bukan pro pun... hehehe... setakat makan sndri tu leh la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...