Ahad, 23 Oktober 2011

Jom review blog nih!!!

Salam sayang...Link

Rase cam dah lame x update blog usang nih... padahal baru 2 hari... malam ni baru ade kesempatan mengadap papan pemuka... hari sabtu n ahad, sangat sibuk dengan kelas intel... fuhhh...


Jom, entri ni aku just nak review 2 blog nih... entri sambungan dari segmen Abg Nasz yang aku join b4 ni... ^_^


Terjah SINI ok...


ok, ni blog Atiqah kalo xsilap tuan punye blog ni... (aku xreti nk copy header die... wakaka... so, xleh nk letak, sori...) berumur 20 tahun n masih belajar.... blog die sangat la sweetnye... bukak2 je konfem memang tau tu blog gegirl sebab die gune warna pink... blog nampak teratur n kemas sesangat... nice blog... aku suke....






k, yang INI lak blog Fara kot kalo xsilap name die... huhuhu... kalo silap tolong perbetulkan ek... heee... ok, blog die ni memang khas tuk join contest, segmen n give away cam tu je... kisaah2 peribadi die ade di blog lain... blog comey dan simple... nice, sedap mata memandang... :)


p/s: korang kalo ade ms jgn lupe singgah ke 2 2 blog tu jugak k... peaceee....


1 ulasan :

NiGhTiNaNgLe_FARA berkata...

jum join ga nih

http://kpopfa93.blogspot.com/2011/10/25-things-random-giveaway-by.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...