Jumaat, 7 Oktober 2011

read more... tak berjaya... :(

uhuk... sedih, nak nangis... :(


sabar atie, sabar


dari pagi tadi duk godek2 rumah burok aku nih semata-mata nak letak button read more... tapi sangat mendukacitakan sebab xberjaya... banyak tutorial da cuba, masih gak tak boleh... sampai last sekali rasa sangat takut nak edit kod-kod html tu....


da buat 1 post, kokon-konon nak cube la... tapi xberjaya....





tengok... xde perubahan... ade gak yang ade perubahan, tapi link 'baca lagi' tu xleh klik (cam xde link la)... hurrrmmmm...


dugaan ni, nak menguji kesabaran aku hari jumaat ni... :)... xpe, rileks jap, tunggu mood ok br cuba lagi... lg pon petang ni nak buat persediaan sikit tuk kelas Intel Easy Step esok pagi... pak cik tenet pon asyik wat hal je dari pagi tadi... (macam2 hal)


sape leh tolong??? plzzzz, help me.... ^_^


3 ulasan :

dancing queen♥ berkata...

haha takpa, cuba lagi :) come visit mine :) <3

yura berkata...

heheheheh sabar ea atie..nnt cube lagi.....

miss atie berkata...

thanks semua sbb prihatin.. heee... sape2 leh share tutorial tuk buh button read more ni???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...