Isnin, 10 Oktober 2011

Segman Jom Tukar dan kenal Rakan Blogger

Join segmen dari Skytech Belog...



nak join klik SINI oke...

tarikh tutup adelah pada 10 okt 2011, pukul 10 malam...

enjoy!!!!

10 ulasan :

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup berkata...

waaa awk pun ikut segmen ini....upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini .

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/

Ezad Skytech berkata...

Thankz sebab join segmen ni..:D
boleh la nak tukar2 bloglist ke..tukar feed ke lepas ni dgn rakan blogger yg lain..

Happy blogging :)

Gen2Merah berkata...

Salam berkunjung di sini. Salam ukhuwah salam silaturrahim.

Dah follow sini yang ke- 111 ye..
Follow lah kembali kalau sudi. Hehe

Ikhlas
~Gen2Merah~

EyqaLuvender berkata...

slm knl...
dr segmen ezad skytech.
happy blogging ^_^

sis92 berkata...

jom folo ke blog
http://blogsigadis92.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

eyryn berkata...

hye dear ! ryn datang dari segmen same.. jalan2 bawak header baru ryn ! :)http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/new-header-flash-lagii-kau.html
salam perkenalan yerr.. nice blog laa !
btw, ryn sudaa follow cnie jugakk yerr :)
jowm laa singgah blog eyryn !

AzatLazat berkata...

:)
mulakan hari dengan senyuman
semoga terjalin akrab persahabatan

ArulchelseA berkata...

jenjalan sini dri segmen sama jugak..no 100 :)

Mya berkata...

salam singgah dan follow dari segment yang sama =) nice blog =D

hira berkata...

salam perkenalan. datang berkunjung :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...