Khamis, 6 Oktober 2011

Uiikkkk... tukar lagi???

taaaddaaa....




tukar lagi template blog ini... tak tau cam ne petang tadi, tetibe tergatal tangan nak tukar lagi template ni... petang tadi aku sempat wat OT kejap, time tu la tukar itu, tukar ini... smpai la jadik cam sekarang ni...


ok x???


sebarang pendapat o komen negatif o positif di terima dengan hati terbuka ok... aku budak baru belajar... insyaAllah, minggu depan dah start nak buat training pasal blog nih... sebab tu kene berani explore sekarang ni... buat semuanye dengan tengok tutorial dan try and error je... huhuhu... tada cikgu khas...


tengok tu... kat sebelah tepi kanan... shoutbox... heeee, comel x??? tu pon baru je letak tadi... mula-mula agak payah, tapi alhamdulillah comel gak hasilnye setelah tukar0tukar sikit dekat dia nye lebar n tinggi... mula-mula tadi cam pelik gak kejadiannya... :)





hmmm.... agak puas hati ngan hasil kerja aku ni petang tadi... tapi, lepas ni kena explore lebih lagi la.... banyak lagi yang aku kena belajar sebelum nak ajar orang lain ni...


all the best untuk aku ^_^....


2 ulasan :

PCL berkata...

ada masa singgah tgk2 link blogger yg penah PCL gunakan...layout santik..loading po ok 88.28 KB 0.54 seconds ..gud!

miss atie berkata...

PCL.. huuu... dari td duk try wat read more... xberjaya... :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...