Rabu, 9 November 2011

felt product





malam ni atie sempat singgah lagi kat blog SUS n FELT PRODUCT... sebenarnye, dah 2, 3 kali singgah... sebab atie memang minat tengok felt product ni... comey lotey je semuanye kan... so, atie dengan berani nya dah submit oder untuk starter kit, ngan 1 pack jom buat sendiri - key chain cup cake... hehe... niat di hati tu nak try buat sendiri... mane la tau kan, kot-kot bole jadi sumber rezeki... tak cube, kite xtau kan... betul tak??


harap-harap SUS reply oder atie cepat-cepat... dah tak sabar nak try nih... hehe... semangat berkobar-kobar....


pade sape2 yang berminat ngan felt produk ni same ade nak buat sendiri o tempah jek, leh klik kat sini SUS n FELT PRODUCT.... siyes, semua hasil tgn SUS ngan team die menawan kalbu... sampai atie pon leh terpikat... hehehe...


Daaa... ^_^


1 ulasan :

c genk bah ne berkata...

wah..genk ada juga g blog tu..hehehe dan teringin nak buat..tapi belum ada bajet nak beli stater kit dia..

awak tnya sal header kan..genk terima..tapi kalau header falsh macam kat blog genk tu,awak pergi ke blog ini

http://keiseichi-design.blogspot.com/

utk keterangan lanjut awak email genk di sky_purple90@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...