Sabtu, 12 November 2011

Friend Requests di FB



malam...

ok, atie saje la nak tanye pendapat korang kan, pasal Friend Requests kat FB korang... bagi yang ade FB la kan... hehe...

ape pendapat korang:

sape-sape add terus accept


tengok mutual friend, kalo ramai accept kalo tak ramai tak accept

hanya accept orang yang korang betul-betul kenal


serius atie cakap.. dulu mula-mula berFB memang atie main belasah je... huhu... sape add semua atie accept... baik x?? hehe


tapi sekarang... atie cek betul-betul dengan penuh teliti sebelum accept... hehe... xde la teliti sangat, maksudnye kalo atie kenal atie accept la kan, kalo tak kenal memang tak la... dan sampai sekarang dah cecah 4++ friend requests yang atie x accept...


tapi, masalahnye pulak....

ade orang cakap, atie sombong sebab tak accept friend requests diorang... kalo tak accept macam mane nak kenal... tak kenal maka tak cinta... hehehe

kekadang kan, ade kawan-kawan kite yang suke gune nick name, gambar pon bukan gambar sebenar... ni yang kadang-kadang payah nak accept ke tak...


macam-macam masalah kan... bagi atie 1 je, ape-ape pun laman sosial kat internet sekarang ni memang kite kena hati-hati... banyak sangat jenayah melalui internet berlaku sekarang ni kan...
so, take care ye kawan-kawan... include me... :)


4 ulasan :

IkhAnif berkata...

erk..kalo ik..ik pilih yng cunx2 and encemx2 jerk...WAHAHAHA...*okbyep

>_<

miss atie berkata...

hahaha... boleh gak tu ikhanif... :)

sue stewart berkata...

sue pn pilih yg knl je..sbb tkut dgr mcm2 kes..org sihir la pe la.

miss atie berkata...

btul tu sue... bhy kn skrg ni... mcm2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...