Jumaat, 11 November 2011

new header




entri ke 2 pagi jumaat... semangat betul atie ni kan... hehehe... alhamdulillah, di beri peluang lagi untuk menikmati keindahan pagi jumaat hari nih... Thanks Allah... ade mase terluang, ape lagi kan... meneruskan aktviti berblogging la... edit blog dan g blog walking....


ok, sebenarnye atie nak cite sal header baru atie tu... nampak tak?? kat atas tu??? kalo xnampak, ni la die....





comel tak??? simple but nice kan??? atie suke!!!... memang atie nak sangat header yang simple macam ni... tapi bukan atie buat sendiri tau... atie tempah ngan genk.... thanks genk... korang nak tempah gak, sila jengah blog genk... klik SINI....


semalam, alang-alang dah tukar header, atie dengan gatal tangan terus gak tukar template blog ni... edit sane, edit sini... jadikla cam sekarang ni... sebelum ni kan blog atie kaler hitam... sekarang dah tukar pink kaler....


ape pendapat korang ngan blog atie ni?? ok tak??? ke kucar kacir... huhuu.... edit sendiri jek... pening kepala tengok coding2 html... tapi suke, sebab mencabar.... kalo benda yang kite edit tu menjadi, rasa sangat best kan... tapi, memang tak dapat di elakkan jugak kekadang ade benda yang kite edit tu kekadang tak menjadi... yang penting, jangan putus asa... carik lagi tutorial lain... hehehe... insyaAllah, semua berjaya.... :)


hari ni 11/11/11, semua orang teruja kan???
cantik sangat tarikh tu... tapi, jangan terlampau excited...
adakah tarikh tu menentukan kehidupan seseorang???
Renung-renungkan....


3 ulasan :

CIK MAY berkata...

entah..sume orang sibuk menghapdet date 111111..nyampah pulak rase..hahaha.

yura berkata...

cantik n simple... zura nak cari y simple smp skrg x dapt2... kdg2 serabut dgn blog zura 2 sndiri hehe xthu la ble dtgnye rajin nak tukar hehe

c genk bah ne berkata...

nice dah blog awak..
betul tu bila kita edit blog kita sndir lpas tu mnjadi..satu kepuasan ada dlm diri mita..mcm genk juga dulu heheh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...