Selasa, 1 November 2011

Setapak lagi ke hadapan...




Selamat tinggal Oktober...


Selamat datang November...


Bulan November ni, atie try lagi untuk melangkah setapak ke depan... harap-harap ape yang atie usahakan dan harap membuahkan hasil yang baik... Aminnn...


Sebenarnye, semalam atie baru je create 1 page kat FB... Hajat di hati nak mulakan business la... Page ni atie letak All in 1 online shop... sape2 yang sudi like klik SINI ok...


Atie dah start upload baju-baju... atie ade jual sekali sabun susu beras yang atie sendiri memang gune pon, dan sangat puas hati... sape2 nak leh oder k, xnk g page kat fb tu, komen je kat cni pon xpe....


Lepas tu pagi tadi atie ade upload lagi beberapa keping gambar snow cheese cake.. kek ni pon memang home made punye, atie sendiri yang buat... tapi, tempahan untuk kek ni atie bukak untuk area mukah, sarawak je buat masa ni k... nak resepi, boleh ambik lam blog ni... hehe...


Maybe lepas ni atie akan jual beberapa jenis barang lagi... akan di upload dari masa ke semasa k... sebab tu la nama die All in 1 online shop.... ke korang ade cadangan nak suh atie jual ape... cadangan korang semua sangat atie hargai.... hehehe....


Atie harap sangat-sangat ape yang atie usahakan ni membuahkan hasil... kite mencarik rezeki yang halalkan, insyaAllah di berkati... amin....


Usaha, usaha dan terus usaha....
^_^





4 ulasan :

Asyikin berkata...

mcm berminat je nak try sabun beras tu :)

miss atie berkata...

hehe... try la ashikin... :)

salwaismail berkata...

sabun susu beras tu sy pernah guna. Okay la. tak de naik jerawat lagi dah. :)

miss atie berkata...

best kan Salwa... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...