Ahad, 20 November 2011

Sifat wanita yang perlu lelaki ketahui...





salam sayang...


Alhamdulillah, berkesempatan lagi mengadap papan pemuka malam ni... sebelum ni atie dah share perkara yang tak boleh dibincang bersama ngan teman lelaki kan... hehe.. sekarang atie nak tulis pulak berkenaan dengan antara sifat wanita yang perlu lelaki ketahui...


Sensitif


perasaan wanita sangat sensitif ok.. merajuk, kecik hati.. tapi sebenarnya, kadang-kadang wanita ni suka bermanja dan mendapatkan perhatian... hehe.. sensitif tu ade maksud tersirat.. kihkihkih


Cerewet

kalau pergi shopping bukan main lagi cerewetkan.. ini tak cantik, itu tak cantik... tapi, sebenarnye diorang sentiasa nak kan yang terbaik untuk diorang dan orang yang diorang sayang... sape tak nak yang terbaik kan?? terutama untuk orang yang kite sayang...


Manja

seorang wanita, walaupun dia nampak sangat pandai berdikari, tegas, ala-ala wanita korporat... tapi jangan lupa, die tetap ade perasaan untuk di manjakan... suka bermanja dengan orang yang tersayang...


Cinta dan sayang

wanita jika sudah mula mencintai dan menyayangi, insyaAllah cinta dan sayang tu tulus dan ikhlas dari sudut hati diorang... tak dinafikan ade yang sebaliknye kan...


halus dan lembut

perasaan wanita sangat halus dan lembut.. seego mana pun seorang perempuan, ada saat dan ketika ego diorang akan menurun di sebabkan sifat semulajadi hati seorang perempuan yang sangat halus dan lembut..


sekian terima kasih.. hehe.. masa untuk blog walking plak... ^_^


2 ulasan :

yura berkata...

betul2........

Lily berkata...

Tak boleh nk dinafikan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...