Ahad, 12 Februari 2012

Kenape suka berpura-pura dan menipu status???





pagi sabtu semua, selamat berhujung minggu...


Tajuk entri kemain lg.. 'kenape suka berpura-pura dan menipu status???' senang cakap, orang-orang macam ni adelah orang yang hipokrit... ye betul, HIPOKRIT!!!


Medium utama yang digunakan oleh orang-orang macam ni adelah Facebook, twitter, termasuk jugak blog... knape ea, diorang suke buat cam tu???


Maksudnye, berpura-pura, tak menjadi diri diorang yang sebenar (berlakon macam keanak-anakan, padahal umo dah hampir 30 tahun)... ke diorang rasa diri diorang muda lagi.. hehe


lepas tu, isteri orang akan mengaku single.. padahal anak dah berderet kat belakang...


yang lagi kesian tu, mangsa kejadian... mangsa penipuan... orang yang di tipu, tak sedar pon yang diorang dah di tipu.... kesiannnnnnn diorang....


so, ape kepuasan bile buat macam ni??? puas ke???


kenape perlu menipu dan berlakon??


kenape x jadi diri sendiri je???


korang ade jawapannye?? jom kite share...


pelik betul dengan manusia2 yang macam ni... dah tua bangka nak jadi baby konon... eeeeee.. tlng la...


p/s: entri sekadar luahan hati berdasarkan pemerhatian di laman sosial... hehe..

1 ulasan :

shiema sufian berkata...

kadang kadang mereka buat mcm itu tanpa mereka sedar. dan diluar kesedaran mereka itulah yang membuatkan mereka lupa hakikat sebenar. apepun mungkin mereka belum diberikan hidayah oleh Allah -.-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...