Khamis, 16 Februari 2012

Tempat keje atie da tak selamat...





Baru-baru ni ade sorang lelaki yang bertubuh agak besar selalu datang tempat keje atie tau... ingat kan die tu normal cam orang lain... rupenye die ting tong... ( ade masalah ckit ).. tu pon atie tau daripada kawan atie, die yang bagitau...


hampir setiap hari die akan datang tempat keje atie... atie kalo sebelah pagi, time tak de orang, memang kunci pintu ofis dari dalam... takut sehhh...


kawan atie memang siap suh atie berjaga-jaga, sebab sebelum ni die penah cuba masuk sebuah rumah ni... die dok syok ngan dak pompuan tu la... nasib baik budak perempuan tu sempat kunci pintu dari dalam... serammm...


Hari selasa minggu ni, time am atie keje ade 1 kes... die duk usha budak pompuan yang datang gune PC... bile dak pompuan tu marah, die mula la bertindak ganas... duk kejar dak pompuan tu... last sekali, am atie terpaksa kunci dak pompuan tu dalam bilik latihan...


Haishh, menakutkan... nasib baik la xjadik pape... tapi, menangis juga la dak pompuan tu... hehehe...


lepas ni memang kena berjaga-jaga la nampak gaya nye... memang dah tak selamat... kalo time ramai orang pon die berani, apetah lagi kalo xde orang... haish... nauzubillah...

2 ulasan :

fatin amalina husna berkata...

haiyoo..bhayanyaa..
jga dri leklok lar ye..^^

yura berkata...

bahaye nye atie......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...