Rabu, 21 Mac 2012

PROMOSI.. PROMOSI.. PROMOSI...



Selamat pagi semua...


Atie nak umumkan nih, ade promosi kat kedai atie... ade pek promosi untu scrublet dan charcoal mask... Rm20 je 1 set, jimat RM3... tak termasuk postage lagi ok...


kalo nak beli asing-asing pun bole, RM9 untuk scrublet dan RM14 untuk charcoal mask, kalo beli asing-asing ok...


so, ape tunggu lagi, dapatkan segera... ALL IN 1 ONLINE SHOP...


Scrublet : Dijamin wajah lebih bersih... Fungsi hampir same cam scrub muka... membersih wajah hingga ke dalam liang roma muka, membuang habuk dan kotoran yang degil...

BILA NAK GUNA???

Time cuci muka.. picit pencuci muka korang..n apply di muka dah berbuih ?? guna alat ini dan urut pelahan2..terutama di hidung,dagu dan dahi.. T ZONE,gosok 3-5minit dan bilas.

Bila wajah korang bersih,pasti jerawat dan kulit berminyak akan berkurang


Charcoal mask : bertujuan untuk membuang white/black head di muka... boleh di gunakan di seluruh muka atau kawasan t-zone sahaja... Mask nih gune 2 kali seminggu je paling kerap ok... memang berkesan... rugi xcube...


Oppss, atie jugak ade jaul TUDUNG BAWAL DIAN PELANGI 1 TONE tau... ade beberape kaler je lagi yang tinggal... nak clearkan stok, atie bagi harga murah je... nak tau lebih lanju, sila jenguk page atie kat atas tu k... =)


Selamat bershopping!!!



3 ulasan :

CIK MAY berkata...

2-2 dah ada.. =)

miss atie berkata...

sure best kan... =)

lylea berkata...

charcoal mask.. + postage beraper?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...