Jumaat, 27 April 2012

Moga semuanya bahagia~~~




Alhamdulillah, setelah sekian lama tak update blog, akhirnye hari ni berkesempatan jugak... lame ke??? lame la jugak kan...


bukan ape, seminggu 2 ni atie sangat-sangat serabut... macam-macam masalah timbul...


kawan-kawan tolong doakan ek, semoga semuanye berakhir ngan baik... :'(


tapi, bukan masenye lagi untuk atie cite kat cni sekarang kot, and ade sebabnye...


kadang-kadang ade gak perkara yang kite kene simpan kan?? hehe..


betul tak???


Cukuplah atie cakap benda yang berlaku ni memang wat atie betul-betul sedih... rasa xtentu arah pon ade da 2 minggu ni...


tapi, atie percaya ade hikmah di sebalik semua ni... insyaAllah...


Doakan atie ek... hehe... n harap2 korang plak sentiasa hepi n bahagia di samping yang
tersayang...


nak senyum ckit.. ^_^ hehe


2 ulasan :

iEdA berkata...

insyaAllah...ida pon sm cm atie gk...ngh mllui ms2 sukar ^_^

♥ nanurinos ♥ berkata...

bersyukur dengan dugaan yang kite terima . . insya'allah , kite akan dapat sesuatu berita yang baik kelak . . amin. .

yang penting,senyum ! hihihi~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...