Isnin, 16 Julai 2012

Bawal 2 tone + Vintage roses

 

Malam ni atie nak update stok baru kat kedai atie iaitu Bawal 2 tone + Vintage roses... Baru masuk hari ahad yang lepas dan sekarang ade 4 colour je lagi yang available.. lain-lain dah sold out... sangat cepat ok, sama macam Bawal 3 tone + Vintage roses sebelum ni... huhu

Bawal ni atie jual RM30 exclude postage...

+ RM6 untuk sabah/sarawak
+RM9 untuk semenanjung..

Beli 2 helai dan ke atas confirm ade diskaun.. ^_^

ni antara colour yang masih available:

 available 1 pcs: merah hati


 Available 1 pcs: warna lebih kurang macam warna petronas.. hehe


 Available 1 pcs: Hijau daun pisang


Available 1 pcs: Biru nila..


Jom shopping... kalau sudi singgah kedai atie sekali All in 1 Online Shop...

Nantikan koleksi Brooch juntai mutiara sabah + Butang baju melayu pulak pas nii.. InsyaAllah, kalau takde aral melintang, dalam minggu ni jugak atie akan upload.. boleh bergaya di hari raya nanti kan.. hehe..

Hepi shopping all.. ^_^


3 ulasan :

cynta ieda berkata...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html mari join sini dear..byk hadiah menarikk..

SyUhAdA berkata...

ada yg bawal 2 tone w/out roses x sis?

cik atie berkata...

sori syuhada, xde la.. semua atie dah jahitkan ros... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...