Ahad, 22 Julai 2012

Keronsang mutiara juntai + set hari raya

 

Alhamdulillah, 2 ramadhan dah hari ni... hari pertama dapat dilalui dengan jayanya... Pagi ni atie nak upload koleksi terbaru dalam kedai kecik atie... Atie baru ambik sikit je stok, dan kalau permintaan menggalakkan atie akan tambah stok dari masa ke semasa ok... 

Kali ni ade keronsang juntai mutiara ke mutiara juntai??? hehehe... Set hari raya plak adelah keronsang juntai mutiara jugak + butang baju melayu lelaki..

jom cuci mata...

 yang ni koleksi set keronsang juntai mutiara...

J01-
J02- Sold out
J03-
J04 - Sold out
J05
J06 Sold out

 Available 1 set

 Sold out

 Available 1 set

 Available 1 set

 Sold out

 Sold out

Kalo ade yang berkenan leh email atie k.. atie.halpi@gmail.com / like page All in 1 Online shop dan Pm kat page tu... ^_*

Hepi shopping, thank you ~~~


2 ulasan :

Cik Rongoks berkata...

cantiknye .. tp ika xsuka sgt kalau berjuntai-juntai nie.hikhik

Ardini Humaira berkata...

comelnye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...