Rabu, 4 Julai 2012

Nak tudung bawal + ros vintage??

 

Ape khabar kawan2 semua?? Terus ke tajuk utama la ye, mls da nak merepek bagai ni... hehehe... 

Korang semua,
Atie ade jual tudung bawal 3 tone brand emperor tau... korang boleh request sm ade nak beli tudung bawal 3 tone tu je atau nak di jahitkan ros kat tepi die...



contoh macam ni, bile dah dijahit kan ros...

Ros ni atie jahit sendiri ok, so kualiti memang dijamin... hikhikhik... 

harga yang atie tawarkan adelah:

Tudung Bawal 3 tone sahaja : RM15
Tudung bawal 3 tone + ros vintage, 1 helai = RM32 dan 2 helai RM60

Postage:
Sabah / Sarawak : RM6
Semenanjung : RM9

Warna untuk tudung bawal 3 tone boleh tengok kat SINI... ade yang masih available dan ade yang dah sold out ok...

Dannnn, kalau sudi like la page atie tu.. hehehe

terima kasih semua.... 

with luv,


2 ulasan :

Ardini Humaira berkata...

wahhh comel! dni lak dah bertahun tak pakai bawal. huhu...

Rafflesia™ berkata...

syieda pun dah lama xpakai tudung bawal.. tapi tengok macam menarik sangat.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...