Rabu, 18 Julai 2012

Pertama kali guna bloggeroid



Ouchhh... Sedikit terlambat daripada orang lain... Hehe.. Hari ni baru download dan install bloggeroid dalam s2 atie...

Dan ni percubaan kali pertama menggunakannya... Huhu... Sedikit kejakunan, tapi dalam usaha untuk menyesuaikan diri....

Berani mencuba sesuatu yang baru dalam hidup, baru la best kan... Hehehe... ( baru try gune blogeroid jee pon ) kehkehkeh....

Opppss... Lupa tanya khabar korang... Korang sihat??? Atie doakan semuanya sihat2 belaka ok... Aminnn...

Penangan terlampau excited ngan bloggeroid nih.... Ala, still tak leh update blog kat mane2 jugak sbb phone atie ni xde tenet... Ni pon gune wifi ofis... Dekat ofis sah2 la ade pc... Huhuhu... Hupdate je la guna pc kan... Hari ni je sibuk hupdate guna phone semata2 nak try guna bloggeroid....

Sekian, penat dah membebel... Selamat hari rabu.... Ape je lagi function bloggeroid nih?? Share ckit...
posted from Bloggeroid



2 ulasan :

Mira Adzlia berkata...

huhu..kne tkar henpon nih nk dwnload jugak bloggeroid tu..snang nk update blog :)

Ardini Humaira berkata...

dni update guna android 2-3x pastu tensi sebab dni tak suka touch screen hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...