Sabtu, 21 Julai 2012

Salam Ramadhan

 

Alhamdulillah, hari pertama berpuasa tahun 1433H.. Hari sabtu yang sungguh indah... Di kesempatan ni atie nak ucapkan 'Selamat Berpuasa' pada semua... Semoga ramadhan kali ni membawa seribu barakah buat kita semua... Maaf andai ade yang pernah terasa hati, berkecil hati ke dengan apa-apa je yang atie pernah tulis / coretkan dalam blog ni... peacee yaa.. ^_^

Hari pertama puasa macam hari ni, konfem banyak dugaan dan cabaran kan.. hehe... atie sendiri baru pukul 9 tadi perut dah menyanyikan lagu dondang sayang... sebab biase time macam tu memang akan breakfast kat ofis... hehee.. Hopefully dapat biasakan diri untuk hari-hari seterusnya kan... 

Next, ape menu buke puasa korang??

wahhh3x... tengah hari pun belum ok, otak dah memikirkan menu untuk berbuka puasa... advance kan?? ke ade yang lagi advance dari atie?? hehehe...

Bagi yang cuti hari ni konfem terasa jugak kan bila duduk rumah dan tak buat pape... mengihitung jam demi jam, minit demi minit, saat demi saat... so untuk tak memikirkan sangat carik la keja yang sesuai dan boleh di buat untuk menghilangkan bosan dan secara tak lansung kita tak akan perasan pun waktu berjalan....

Panjang lak karangan pepagi ni kan, atie choww dulu... tudung customer tak habis jahit lagi... kalo terus tulis karangan yang takde cikgu yang sudi untuk menyemak ni alamatnye xsiap2 la tudung customer tu kan... hehe... Bye...

*Puasa dengan ikhlas ye ^_*

4 ulasan :

MAY berkata...

kan..msuk dapur tgk biskut raye ada...kurma hubby bli sekotak stok spjg preggy pny..tgk biskut pun terliur..huk...smoge tabah meneruskn ibadah ini..

slmt pose cik atie..:)

Cik Rongoks berkata...

selamat berpuasa ! ^^

•♥ Myra ♥• berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
•♥ Myra ♥• berkata...

selamat berpose cik atie :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...