Rabu, 5 September 2012

Testimoni VCO Softgel

 

Hari ni atie nak share testimoni atie sendiri k setelah ambik VCO selama lebih kurang 2 bulan.. sekarang dah masuk botol ke 3...

Antara kesan yang atie paling suke sekali adelah, masalah senggugut atie dah OK... huhuhu... sebelum ni setiap bulan atie menghadapi senggugut yang agak teruk... nak bangun pon rasa xboleh je, kalo jalan pon sampai terbongkok2... hehehe...

Tapi alhamdulillah, atie period baru2 ni, masalah senggugut tu hampir-hampir tak de / berkurang... atie dah boleh buat keje macam biase... rasa tak selesa dekat area pinggang tu ade la.. tapi tak la seteruk rasa senggugut yang biasa tu... hehe...

Sape-sape yang pernah mengalami masalah senggugut tu akan tau la betapa sakit dan menderitanya kalo dah kena senggugut tu.. rasa nak nangis pon ade... hehe...

k, macam atie sendiri dah ambik VCO botol yang ke 3 baru rasa ade perubahan, tak de senggugut dah... so, kadang-kadang effect pada ape yang kita amalkan tu xde la serta merta k... sebab ade yang baru ambik sebotol dah give up... cepat atau lambat effect dia tu bergantung pada individu tersebut... cuma, jangan cepat putus asa... hehehe...

So, pada sape-sape yang ada masalah senggugut tu jom try VCO... insyaAllah boleh kurangkan rasa sakit senggugut tu...



VCO ni atie amalkan sebiji pagi dan sebiji b4 tidur malam... pastikan banyak minum air masak sepanjang hari.. 

Tak tau kat mana nak dapatkan VCO?? boleh contact atie k... 

email: atie.halpi@gmail.com

Cop, mungkin ade yang terfikir, atie saja nak lariskan produk / benda yang atie jual kan... tapi, its not ok... Tidak sama sekali.. ini memang betul2 testimoni dan perubahan yang atie rasa selepas amalkan VCO ni... so jangan ada yang salah faham... kalo produk yang xbagus, atie xkan share ngan korang semua...



2 ulasan :

KhaiZa berkata...

sama... saya pun dah tak der senggugut lepas amalkan VCO

mimie.. berkata...

saya pun dah cuba VCO ni..bagus..tak penat sgt dah mcm sebelum ni bila bangun tido :)

eh sy tak peknen taw..itu cuma helah gambar semata-mata haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...