Isnin, 1 Oktober 2012

Zinger Double Down KFC

 

Alhamdulillah, setelah beberapa hari atie tak dapat nak update belog, hari ni dapat jugak mengadap papan pemuka ni dan jalan-jalan ke belog2 jiran... semua nya gara-gara internet kat ofis atie bermasalah... so, secara tak lansung nya hari ni atie dah melanggan broadband celcom, RM68 sebulan dan dengan ajaibnya pulak, balik2 je dari bandar internet kat ofis dah ok... tadaaaaaaaaaaaaaaa... saje je suh atie langgan broadband kan... hurrmmm, pasrah je la...

k, pendahuluan tak de kaitan dengan tajuk entri... hari ni pergi KFC ingat nak makan snake plate... so dah oder la snake plate... tiap kali pergi KFC memang akan oder snake plate... suka la sangat...

  

dah siap oder snake plate, ternampak iklan 1 menu baru... rasa nak mencuba tu membuak-buak... tanpa dapat di kawal nafsu terus oder lagi 1 Zinger double down...

 
ni la die zinger double down.. pertama kali cuba hari ni... rasa dia sangat kaya dengan ayam... sebab lapisan atas dan bawah semua ayam... takde roti lansung... kat tengah-tengah tu pulak daging kalo xsilap, dihiris nipis... tak habis pon makan sebijik ni, boleh kenyang 2 kali makan sebab dia memang kaya dengan isi ayam... hehehe...

so, kesimpulannya, hari ni lunch KFC, dinner pon KFC... padah mengikut hawa nafsu... hahaha... bertaubat lepas ni...

*sape lom try, boleh la try zinger double down nih, terutama untuk yang memang suka makan isi ayam.. ^_^.. tapi atie tak berapa suka sangat, sebab ayam terlampau banyak..*banyak songeh* lain orang, lain citarasakan.. so, korang boleh cuba... tak rugi pun..

 

2 ulasan :

^^eKaTiKaH^^ berkata...

terliur tengok zinger double down KFC tu.. sedap +_+

cik atie berkata...

hehe... boleh try sis.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...