Ahad, 18 November 2012

Durian crepe

 

Yes, durian crepe... sangat popular n dah jadi fenomena sekarang... sana sini orang duk bercerita pasal durian crepe... ada lagi yang tak tau pasal durian crepe...


 
ni la dia, durian crepe... sumber, en google


sana sini duk puji keenakkan dan kelazatan durian crepe ni... so, atie just telan air liur sendiri je la... nak buat rasa macam kemalasan nak pergi carik durian yang betul-betul fresh... (tak reti pilih durian)... sebab katenya durian crepe akan lebih sedap kalo guna durian yang betul2 fresh dan berkualiti...

so, ingat nak beli je... kalo sedap leh la belajar dan cuba buat pas ni... hehe... cuma, masalahnya tempat atie ni ada ke tak orang jual durian crepe nih... kat area atie ni (mukah) agak payah untuk carik home made bakery yang buat benda-benda macam ni... huhhu...

tapi, ape pun tadi dah tanye kat encik google n jumpa 1 blog yang ada jual durian crepe, tapi area bintulu... macam mana nak beli tu??? nak pos ke / kirim guna bas??? huhuhu... kalo boleh kirim guna bas ke kan, syukur alhamdulillah... dapat la merasa... hehe

ape2 pon tunggu akak tu reply dulu sambil cuci mata n telan air liur... kekeke...
 

2 ulasan :

aKSARAfENDI berkata...

jd fnomena plak kan skg ni, tringin jgak nk rasa..

Tanpa Nama berkata...

It was the most lovely, peaceable image I'd seen in ages. [url=http://www.ukdresshop.co.uk]Formal Dresses uk[/url]
[url=http://www.canadagoosehommes.com]canada goose parka[/url] In the year and a half since I been out of college, I lost 30 lbs..
Only one entry is limited per person per valid email address per day.. [url=http://www.londongenuinepandora.com]pandora online[/url] Helmets come in many shapes, sizes and colors so you should be able to find one that you like and are very comfortable wearing.. Hakuchō's most unique feature are not its arrows, but, unlike most Quincy bows, it has a personality of its own. Ensuring your sole is softened helps alleviate these problems.
This ranking is unheard of in a highly competitive wine and wine magazines online for search phrases dominated by long-time online players and was achieved within a week for WineZap, a newly launched wine website. http://www.soldesgoosefr.com They did not have a 401k… they don't have mortgages.
You typically see candle makers using one quarter teaspoon to one teaspoon of wax (1:4 ratio). There is no need to apply additional sun protection. No matter, whether you have long hair with any type of texture with any width of hair, you can get the best hair straightening in Melbourne. [url=http://www.promkleidde.com/]Chiffon Prom Kleid[/url]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...