Selasa, 27 November 2012

Giler ngan waffle

 



Sape suka waffle??? Atie baru je jatuh cinta dengan waffle nih... tak tau kenapa, tiba-tiba je suka sangat dah... kalo ke bandar je mesti singgah beli... makan time panas-panas... fuhhhh... sedap wa cakap lu... die nya inti / feeling lak atie just suka coklat + peanut... gandingan ideal betul la...

Mesti korang pelik kan, pasal waffle pon nak tempek cerita kat blog... hehehe... bukan ape, alkisahnye macam ni, dulu time study kat shah alam, kalo outing je suka beli jagung dalam cup... kebiasaannya kan penjual jagung dalam cup akan jual sekali waffle... tapi, percaya tak kalo atie cakap time tu atie xpernah pun beli waffle... asyik2 jagung je... tak de keinginan lansung nak beli waffle....serious! tak bohong!

sekali kena penangan waffle sekarang ni, ada jagung cup pon dah xpandang dah... nak waffle jugak... sanggup duk dalam kete kejap sebab nak menikmati waffle panas... pastu baru sambung drive ke destinasi seterusnya... huhuhu... 

waffle oh waffle, sekarang pon kalo ade waffle nikmatnye rasa... hehehe... len kali nak beli waffle maker cm ni la.. sape ade jual?? please inform me...



kalo ada waffle maker ni hari2 makan waffle la gamaknye... tak pun bukak kiosk jual waffle... bernas gak idea tu... :P


1 ulasan :

Mrs Lurve berkata...

mkn panas2 sedap!!
suka peanut butter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...