Rabu, 13 Mac 2013

I is geli, hokey!


Korang pernah tak tengok gambar yg biasanya di sharekan di facebook, gambar tu menunjukkan bahagian tubuh manusia (siku / kat mana ntah) yang ada lubang-lubang / bintik-bintik. Penerangan gambar tu bagitau tu adelah disebabkan oleh pakai baju yang baru dibeli dan tak di basuh terlebih dahulu. maksudnya, beli je terus pakai...

Dulu gambar ni sangat ramai yang share.. dan baru-baru ni ada lagi. Baru semalam, sorang daripada rakan FB Atie share. Sesungguhnya, I is geli Hokey!. nak tengok pun rasa geli yang amat. Apatah lagi nak share kat sini. Harap korang faham dan pernah nampak gambar yang atie maksudkan.

Penyelesaian dia, atie terpaksa hide gambar tersebut dari pandangan mata atie. Serius, geli tahap cipan. Dan lagi satu, atie memang jenis yang mudah geli bila tengok gambar-gambar yang menggelikan.. haha.. ayat macam ape dah ni.. contohnya, gambar luka, gambar orang patah tangan, dan gambar-gambar yang sewaktu dengannya.

So, pada sesiapa yang nak share di FB atau di mana-mana, sila fikir terlebih dahulu. Jangan main share je, fikirkan perasaan teman-teman lain di FB. Sebabnya, bila kita share, maksudnya semua orang kemungkinan akan nampak, dan orang lain pulak terus share, dan share lagi.

1 ulasan :

cik amal berkata...

nice blog dear!! ada 1 gambar yg kat breast, serius geli!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...