Selasa, 14 Mei 2013

Asam pedas untuk dia


Entri kali ni lansung tiada kaitan pasal makanan, ianya hanyalah tajuk sebuah novel. Hehe. Semangat untuk membaca novel dah kembali.

 Minggu lepas beli buku Acik Lana, Kalau memang harus begitu. Buku tu memang best! Thumbs up! Rugi korang tak baca. Atie tengah baca buku tu pun boleh gelak sorang-sorang. hehe. Rasa malas la nak buat review atau cerita balik pasal buku tu. Bukan apa, dah ramai kot yang baca dan buat review. Atie je yang lambat. Tak percaya? cuba tanya en google..

Minggu ni atie dah beli buku baru 'Asam pedas untuk dia' karya Nureen Mirza. Atie baru je baca, tak habis lagi pun. Sibuk sikit. Tapi permulaan dia dah nampak macam best. So, harap-harap best sampai ke penghujung la kan.


Ni la buku dia 'asam pedas untuk dia'.

Atie sebenarnya tengah bakar kek ni, nak wat cheese cake sempena hari guru. Ambik kesempatan update blog sementara kek masih dalam oven. So, atie chow dulu la ya, nak sambung buat topping untuk kek pulak.

Daaa..

4 ulasan :

Mysara Ab Rahman berkata...

kte dh baca dh buku acik lana tu...mmg best! hee
yg novel ni plak lum penah baca g

^^eKaTiKaH^^ berkata...

kite ade novel nie, tapi belum berkesempatan nak bace lagi. heee

Kathy Tuah berkata...

dah baca dah novel ni..mmg best ^^

jaakechik berkata...

jaa xde novel ni, belum beli lagi....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...