Jumaat, 19 Julai 2013

E-book Percuma Sempena Ramadhan


Alamak, hampir terlupa atie nak post kan entri ni. Ada bermacam-macam resepi yang telah di sediakan dalam e-book ni oleh kak Ros. Atie pun dah siap download. 

Boleh download secara percuma kat SINI.

E-book ni available sehingga 15 Ramadhan ya bersamaan 25 Julai 2013. Cepat-cepat download bagi yang berminat. Mana tau boleh buat rujukan di kemudian hari. Ada 40 jenis resepi dalam 3 e-book. Dari tahun 2011, 2012 dan 2013.

Terima kasih pada tuan punya blog dan e-book iaitu kak Ros. Moga di murahkan rezeki, dan sentiasa diberkati Allah s.w.t atas perkongsian ilmu yang berguna tu.

~ Selamat berpuasa ~

1 ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...