Isnin, 8 Julai 2013

Holiday Villa Hotel & Suites Subang


Opppsss.. Bukan bercuti ya, tapi berkursus. Baru-baru ni atie ada kursus tahunan / refreshment training di Holiday Villa Subang. Selain kursus, ada dinner sekali kat sana.

Alhamdulillah, hotel ni memang selesa. Duduk situ rasa tak nak balik dah. kwang3x.. Jom tengok keadaan bilik yang disediakan. Atie duduk dengan 2 orang lagi member atie. Kitorang duduk tingkat 8. Tapi, yang atie tahu setiap level tu decoratiaon / susun atur dalam bilik tak sama.




bilik sangat luas ok. Boleh main keja-kejar lagi.



ruangan menonton



bilik air


tab mandi pon ade. Tapi tak sempat la nak berendam kan.


Atie ade gambar dalam bilik je. Tempat lain tak ambik gambar la pulak kan. Malas ya ampun. Haha. kat luar biasa la, ada swimming pool dan sebagainya. Kalo kawan atie ade ambik gambar, nanti atie cilok.. hoho..

Pic masa kursus n dinner atie update next and next entri ok.. Cilok gambar lagi dulu.. hihi..

3 ulasan :

oshin kecik berkata...

besarnya bilik !!! bilik Oshin kecik dan ruang sangat terhad... lepas tu tv takde siaran... hampeh sangat haha

cik atie berkata...

laaa.. ye ke.. hukhukhuk...

TiranaAduka berkata...

hehehehehe.
Tempat ta lepak masa bujang suatu masa dulu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...