Rabu, 30 Oktober 2013

Roti inti milo VS Lumiere Face Savon

Assalamualaikum...

Sarapan pagi ni, roti burger berintikan milo je... Tapi atie suka je sebab ade milo.. Hihi... Dari kecik, antara inti yang menjadi pilihan bila ade roti kosong ialah milo..




Ni atie ade 1 benda bak share ngan korang... Sabun pencuci muka 'lumiere face savon'... atie dah guna dan memang puas hati.

Kulit memang rasa bersih dan lembab. Bau wangi. Tak mudah cair macam sesetengah sabun pencuci muka lain. Setiap hari, mesti tak sabar nak cuci muka.. hihi..

Terbukti dalam menyelesaikan masalah:

Kulit berminyak
Berjerawat
Tona tidak sekata
Kulit kusam, gelap dan tidak bermaya
Kulit sensitif
Pigmentasi/jeragat, tanda2 penuaan awal
Kedutan halus/kering

- Hasilnya anda akan memiliki wajah lebih berseri, anjal, cerah, licin dan lembut gebu yang kekal segar sepanjang hari. Wajah bebas cela menyerlahkan keyakinan anda!
- Sesuai digunakan oleh setiap isi rumah anda tanpa mengira jantina dan usia.
Antara kandungan di dalam lumiere face savon ni adalah: Tea tree, phospholipid, madu dan minyak kelapa dara...





Antara testimoni pengguna yang dah menggunakan lumiere face savon..






Jika berminat:

Sila SMS / Whatsapp: 019-4683010

posted from Bloggeroid

2 ulasan :

izzah berkata...

Bape rm pncuci muka ni atie...akak pkai sabun susu beras je skrg...bz layan ank kecik...guna sabun muka skali dgn bdn..hehe...muka ok cma mcm pucat sgt sbb dlm pntang kot...

Ayu Zan berkata...

nampak menarik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...