Jumaat, 17 Januari 2014

Bunga rozet lagi

Assalamualaikum...




Selamat pagi jumaat yang indah... ^_^

Ok, ini pulak adalah bunga dada / rozet untuk ajk perempuan. Biasa kalo majlis kat kampung atie ni, memang akan ada ajk2 yang akan bertugas pada hari tersebut. Atie memang sengaja tak beli bunga rozet yang ready made di kedai tu, sebab kebiasaannya bunga-bunga tersebut hanya akan di buang / tak digunakn lagi sebaik sahaja majlis selesai. So, memang dah bajet nak buat ala-ala brooch gitu...

Atie buat guna kain felt sahaja. Dan, selepas majlis bunga ni boleh jugak terus digunakan sebagai brooch.. ok tak? ke macam tak sesuai? hihi... Agak besar jugak tu, penuh jari atie pegang... nampak dalam gambar macam kecik... 

posted from Bloggeroid

1 ulasan :

Ayu Zan berkata...

besar baru best. hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...