Sabtu, 25 Januari 2014

Cuti approve dan sarapan kek lapis..

Assalamualaikum...

Entri ini sepatutnya atie publishkan semalam. Tapi akibat daripada tuntutan tugas hakiki yang tak dapat atie elakkan, maka bertapa la entri ni di dalam draf sahaja. hihi..

Berita gembira, alhamdulillah cuti atie dah lulus.. Yeay! boleh bercuti dengan riang ria nya. Terima kasih pada yang meluluskan dan mendoakan. ^_^

Semalam, kat ofis atie sempat breakfast kek lapis je. Lama jugak dah tak makan kek lapis ni. Kek lapis ni kakak atie yang belikan, so rasa dia agak manis sedikit. Atie tak suka manis-manis sangat ni. Kalo time rajin, boleh la buat sendiri kan, dan rasa manis tu pun kita dapat control ikut macam mana yang kita nak.

Korang sarapan apa hari sabtu ni? Atie tak fikir lagi, x bawak bekal pulak hari ni.. ^_*



6 ulasan :

Roha berkata...

ermmm..atie masuk blog akak tergugat iman kan..akak masuk sini terus rasa lapaq pulak..mmg belum sapan pon lagi :) mata pulak dijamu dengan kek lapis..kaler blue lagi..
salam kenal juga dari akak..thanks atie singgah n follow blog akak :)
done follow here...

NzA berkata...

kunjung balas n follo jugak.
Wah mengancam betul warna kek lapis tu...

cik atie berkata...

@Roha
terima kasih akak sudi singgah cni.. hihi.. kalo dekat boleh share kek lapis nih.. :)

cik atie berkata...

@NzA
memang mengancam.. biru gitu.. hihi..

Linda berkata...

Alahaii nampak sedap je yg biru tu....

cik atie berkata...

Yang biru tu ade rasa peppermint.. sedap...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...