Isnin, 14 April 2014

Oat n wheat with white chocolate (sarawak area)

Assalamualaikum...




Pasti semua biasa nampak dan mungkin ada yang pernah makan biskut Oat & wheat ni kan. Untuk pengetahuan korang, atie ada jual tau biskut ni.

Harga: RM15 1 paket
Kuantiti: 50 bungkus pek kecik kat dalam 1 paket
Postage: RM6 Sarawak / RM8 Sabah / RM9 Semenanjung
*atie duduk sarawak, sebab tu postage dalam Sarawak lebih murah. 

Biskut ni memang jadi fenomena tau sekarang. Pendapat peribadi atie sendiri:
1. Biskut ni sedap. Rasa macam nestum yang rangup tapi tak manis. Korang boleh bayangkan tak? hihi..
2. Berkhasiat. Di perbuat daripada oat, wheat dan white chocolate.
3. Mengenyangkan. Boleh buat alas perut terutamanya time tunggu masa lunch kat ofis, ataupun bila-bila je rasa lapar boleh ambik biskut ni sebagai alas.
4. Sesuai buat kudapan time tengok tv.. haha.. ni atie yang selalu buat. Tengok tv, makan biskut oat dan minum milo panas... fuhhhhh... 

ok, korang terutamanya yang duduk di Sarawak, boleh dapatkan daripada atie if berminat ya. Yang duduk semenanjung dan Sabah pun boleh, tapi kos pos adalah seperti tertera di atas ya. Kalo tak pun, korang boleh carik pengedar di tempat korang.. tapi, kalo rasa susah nak dapat terus je kontek atie.. (wasap: 019-3687181 - saya nak biskut oat & wheat)



Nampak menyelerakan tak? Gigit je, krup krup krup... Rangup. Habis 1, tanpa di sedari dah bukak lagi 1 bungkus.. krup krap krup krapp... sedap.. ^__^

oh ya, nak cerita sikit feedback kakak atie sendiri tentang biskut ni. Pagi tadi, atie saje bagi beberapa bungkus kecik biskut ni bagi kakak atie rasa, tinggalkan kat rumah die. balik dari sekolah, dia call atie

kakak: eh, kat mana beli biskut oat tu? sedap la
Atie: saya jual la
Kakak: laaa, asal tak bagitahu awal-awal. Simpankan 2 bungkus.

hihi.. bukan cerita rekaan tau. Serius, rasa sekali pasti nak lagi. Dan kebanyakan komen kawan-kawan atie di facebook semua memberi feedback positif tentang biskut ni. Alhamdulillah...



7 ulasan :

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam atie..Terima kasih singgah blog akak ya.Mmg tgh top skrg 'jajan' ni :)

aTieYusof Family berkata...

klu dekat nak juga Kak beli atie...tapi jauhlah nak pos..hehe..
nampak mcm sedap & rangup kan?..:)

cik atie berkata...

Hihi... Memang ngetop kan kak..

cik atie berkata...

A'a kak.. atie kat sarawak.. try cari kat sana la kalo nak.. memang rangup dan sedap...

sekadar_luahan berkata...

cane nk oder ek?sy kat miri ni..:)

Luciana Liza berkata...

Saya nak order. Saya duduk kat Miri, Sarawak. Macam mana nak proceed order?

SITI ZAHILDA berkata...

saya agen di miri untuk coco oat twinwish.

Harga RM17(sudah termasuk kos pengangkutan). 1 pek ada 40 pcs. nak tengok gambar dan if berminat sila layari http://sazrol.wordpress.com/

Stok terhad di MIRI sebab ramai sgt order. Latest stok akan sampai pada 23 Julai. If berminat boleh whatsapp saya 017-6619795.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...