Khamis, 10 April 2014

Ready To Wear, Cotton Gred AAA


Good morning. Korang sarapan apa hari ni? 

Ada tak penggemar kain cotton Gred AAA kat sini? Atie nak menguar-uarkan ni, atie ada jual baju siap dan kain pasang Cotton Gred AAA tau...

Pakai pergi kerja in sha Allah selesa. Nak beli untuk raya tahun ni pun boleh.


Ni antara contoh baju siap.

Nak tengok lebih banyak lagi koleksi, jom pergi ke page atie (ALL IN 1 ONLINE SHOP). Banyak lagi pilihan kat sana

3 ulasan :

aTieYusof Family berkata...

Wahhh cantik2 lah atie... boleh lah terjah nti..:)

cik atie berkata...

Jom terjah... :)

Huny eda berkata...

ehehhee.....awalnya buat baju...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...