Isnin, 25 Mei 2015

Majlis cukur jambul Hanaa Milliyya

Assalamualaikum...

Blog tak berupdate bila atie balik kampung baru2 ni... hubby bg cuti sebulan lebih di kampung... syok la kan... :D

Alhamdulillah, sebelum balik semula ke KL kami sempat buat majlis cukur jambul untuk Hanaa... akikah dah buat seminggu lebih selepas hanaa lahir hari tu... so, kali ni buatkan majlis cukur jambul je lagi...

Majlis yang di rancang last minit berjalan simple tapi sempurna... alhamdulillah...
















Moga hanaa menjadi anak yang solehah penyejuk hati mama dan papa...

2 ulasan :

azizah green line berkata...

alhamdulillah selesai sudah..

mama ila berkata...

aminnn....semoga baby Hanaa menjadi anak yg solehah..comel =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...