Isnin, 17 Ogos 2015

Hanaa Milliyya dah 5 bulan.


Alhamdulillah, tak terasa Hanaa dah masuk 5 bulan 8 ogos lepas... Atie sekarang pun tengah semangat kumpul resepi solid food untuk hanaa... Buat masa sekarang Hanaa masih fully bf.. Alhamdullilah...


Makin besar, makin banyak akalnya... huhu...


Sekarang, buat kerja semua macam kartun... kadang-kadang, hanaa tidur kejap je... kerja-kerja rumah kena pandai-pandai la bahagikan masa.. utamkan yang penting dahulu... kalau hanaa da bangun, memang sepenuh perhatian tumpu kat hanaa je... bila dah tidur balik, baru sambung buat kerja yang tertangguh... bila mas dia tidur lama tu, baru la dapat buat kerja dengan tenang dan berehat.... 


Sibuk macam mana pun dengan kerja rumah dan anak, hati puas bila dapat tengok anak membesar depan mata sendiri... Alhamdulillah...


Mungkin lepas ni, atie akan share banyak resepi makanan untuk hanaa pulak kan... in sha Allah jika diberikan kelapangan... tak sabar dah nak bagi hanaa makan... hanaa sekarang pon suka sangat menghisap... semua benda kalau dia dapat, dia akan masuk mulut... risau kadang-kadang... ya la, bukan semua benda yang dia pegang tu bersih kan... huhu.. hati ibu la kata kan...


Apa-apa pun, moga hanaa membesar dengan sihat, bijak dan jadi anak solehah buat mama dan papa... amin...

1 ulasan :

tenku butang berkata...

Hai.. cakk.. done follow awak no. 607,
sudilah kiranay follow me back yea..
salam kenal.. =)..

Jemput Join dan memeriahkan Giveaway Birthday Mum & Sister Tengkubutang yang sedang berlansung sekarang yea.. ada lagi "2 HARI" je untuk submit entri.. Pemilihan Pemenang adalah secara Random.. Hadiah berni;ai Lebih RM500 untuk dimenangi.. jom join.. mana tau ini rezeki Anda?? meh meh join.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/2015/08/giveaway-birthday-mum-tengkubutang.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...