Ahad, 24 April 2011

Melukis lagi...

Assalamualaikum semua....

Hari ni, sekali lagi Miss Atie nak tunjukkan bakat terpendam (terpendam la sangat) Miss Atie... hahaha... Harap xde yang akan muntah ek bile tengok ni nanti.... Jeng3x...

Ulat bulu dah naik daun... hehehe


Ikan di dalam aquarium....


Ulat bulu lagi, sila bandingkan dengan gambar pertama...

Abstrak konon....

Uhuk... sekian... hehehe... bukan ape, aktiviti ni dilakukan di ofis di kala keboringan sambil membuat persediaan untuk kelas melukis menggunakan paint... kalo gune paint ni xyah susah2 beli warna ke, nk beli kertas lukisan ke... xyah, just gune hujung jari je... Melukis gune paint ni jugak leh tambahkan kreativiti kanak2... Boleh la dijadikan platform untuk mereka mencurahkan idea, termasuk la Miss Atie sendiri.... hehehehe....

2 ulasan :

sufian berkata...

nak ketawa ada... nak senyum pun ada tengok benda nie... tapi dapat tolong buang tension bila baca post nie... suka sesangat... (-_-)

miss atie berkata...

hahahaha... kalo suke sile klik like... hehehe... main2 je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...