Khamis, 21 April 2011

Perlu ke nak gune sampai 2 3 handphone???

Assalamualaikum... ^_^

Di pagi khamis yang syahdu dan indah ni Miss Atie saje je nak tau pendapat n pandangan korang sal tajuk entri kat atas tu.... "perlu ke nak gune sampai 2 3 handphone???"...



Oppss... rasa macam terkena batang hidung sendiri pon ade... hehehe... Bukan ape, kadang2 bila direnung2kan difikir2kan kenape la kite "termasuk Miss Atie sendiri" nak gune sampai 2 handphone atopun 2 line yang berlainan??? xke membazir je namenye... tapi, mesti masing2 ade alasan sendiri kan????

Lagi satu, xleceh ke nak kene bawak sampai 2 3 handphone kalo kuar g mn2 ke??? kalo bagi Miss Atie, kekadang memang terasa leceh jugak... huhuhu... so, korang cm ne??? ade x cara special ke o beg khas ke tuk smpn handphone2 tu???

Kalo bagi Miss Atie sendiri la kan, ekceli bukan lah tuntutan yang sangat penting pon menyebabkan Miss Atie gune sampai 2 phone... nak tau knape Miss Atie masih gak gune 2 phone???

  • sayang ngan sim kad upax... sebab kol n msj memang sangat murah n berbaloi... tapi, sampai umur 26 tahun je leh gune... maybe lepas umur Miss Atie masuk 26 je terus buang je no tu... hehehe...

  • sim kad lame, banyak urusan keje n rasmi memang gune no tu... contoh, cam bank, hq... lagipon ofis Miss Atie buat masa sekarang ni memang xde line phone khusus, so ape2 memang akan direct ke no handphone kitorang o email je..... so, no tu kira memang untuk urusan rasmi n famili...

  • tapi, kalo member2 Miss Atie sume, xkisah pon nak bagi no mane 1 pun.... tp biasenye, Miss Atie lebih prefer bagi no upax, coz Miss Atie nak msj o kol balik ke memang murah gler...

Tapi, ade jugak kes kan yang gune sampai 2 phone sebab nak gune 'mengorat'... hahahhaa... atopun coz ade skandal... hahhaha... takut terkantoi kan kalo gune 1 nombor phone je... miahihahaha..... ape2 pon alasan korang, xkisah la kan... selagi mampu n x membebankan diri sendiri cukup ler....

K, tu alasan n pendapat Miss Atie la kan... Kalo korang pulak??? cam ne??? jom share kat sini....


2 ulasan :

osHin berkata...

satu no untuk urusan rasmi dan jugak kawan-kawan...lg satu no untuk private no..hnya org tertentu je yg dapat mcm family n special person..ngee...

miss atie berkata...

ok jgk kalo cm tu kn... kalo time cuti o memang btul2 xnk ganggu bole off je hp lg 1 tu... hehehe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...