Selasa, 11 Oktober 2011

...Doodle pertama...



Hai....


tak tido lagi... mata tak ngantuk... lagipon esok cooottiii....

tengook orang len semua sibuk wat doodle, aku pon terhegeh-hegeh jugak nak buat, walaupun aku tau cikgu pendidikan seni aku mase kat sekolah dulu asyik nak termuntah je bile tengok lukisan aku...

tapi, dengan usaha gigih aku dengan itu terhasillah doodle ini... jeng3x... dengan muka tak malu aku letak gak kat blog aku nih... huhu... hasilnye....




........tadaaaa....






hahaha... aku sendiri pon nak gelak bila tengok balik... doodle pertama hasil tangan keras aku ni... xde seni lansung... hoho... ade seni ke tak, tak penting... yang penting rajin mencuba dan tak putus asa... betul x???


doodle ni terhasil dengan menggunakan microsoft excell sahaja oke... penat.... fuuhhh...


korang rase cm ne??? ok x??? leh komen kat bawah oke... nak teruskan usaha bagi tangan ni lebih berseni pas ni... hehe... cam best plak men lukis-lukis ni...


terima kasih pada yang sudi baca n komen... jangan tak komen... :)



5 ulasan :

Eera Shera berkata...

ok la tu..comel ape..

Ini Kisah Tia berkata...

pengakuan jujur habis ni .. hhee ..
tang mata je comel . tapi takpalah kan . practise make perfect maa :)

✿ Myra ✿ berkata...

comel! tp kalau praktis banyak2, mesti dpt buat yg lg comel!

hehehe..komen cam expert je padahal saya pun baru je buat 1 doodle :D

asyrafNAKjadiLEBIHbaik berkata...

tak cantik pun!!!!
hahahaha(jahat tak komen ni)
hehe

btw
nice blog, simple, n ala2 magazine gitu... nak join lah blog ni..hehehe

to my blog - Acapsuur (>,<)

miss atie berkata...

hahaha.. terima kasih pada semua yang sudi komen... di terima dgn ht terbuka oke... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...