Selasa, 11 Oktober 2011

sape nak join kelas???

Salam sayang semua...

entri ni aku saje nak share gambar masa kelas pemasangan komputer (hardware) semalam. Para pelajar terdiri daripada belia lepasan sekolah... bukan main lagi diorang ni excited bile suruh bedah CPU ni... hehe









kelas ni sebenarnye makan masa 5 jam, tapi di sebabkan tengah kelas berjalan tetibe je black out... so, aku terpaksa singkatkan masa.... dah siap pasang semua, still xleh nak try sama ada benda-benda yang diorang pasang tu betul ke tak sebab masih tadaaa letrik... hampeh kan...


tapi, xpe... esok kitorang akan sambung lagi untuk kelas photo editing pulak... dan akan tambah sikit masa nak tengok ape da jadi dengan CPU yang diorang dah bedah tu sebelum kelas photo editing bermula... nak tengok leh on ke x... kalo x, kene la carik plak ape punca xleh on... untuk kelas photo editing ni, aku just ajar yang basic je... bukan photoshop oke... just photoscape, photopad dan beberapa lagi software online yang lain...


harap-harap semua student aku ni cepat faham, baru la leh dapat sijil dengan cepat... cikgu pon senang hati... ye tak??? (cikgu pon pening-pening, cam ne student nak faham... hohoho)


ok, sesape nak join kelas akan datang leh komen kat bawah oke... ;)



3 ulasan :

Cik tikah berkata...

hebatnya! jiran cik tikah pernah suruh cik tikah tgok dalam badan cpu. pening eden..

CIK MAY berkata...

eh..cikgu kat mane ni..nak htr my young bro tuntut ilmu dgn cikgu boleh..hihi...

miss atie berkata...

cik may, atie kat srwk lorr skrg... heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...