Khamis, 27 Oktober 2011

Genk! Saya Blogger Gila




Baru je habis kelas operating system... harap-harap semua student faham ape yang aku sampaikan... fuuhhh...


rilek2 sambil join segmen Genk....




nak join??? klik SINI...





tengok gambar je, semua tau hobi aku kan???
suke sangat bace novel...
i love it...
setiap bulan sekurang-kurangnya aku akan beli 1 novel...



4 ulasan :

c genk bah ne berkata...

pergh!!novel hehehe...
genk minat juga baca novel..
tapi genk malas nak beli novel hehehe ^^

makasi sudi join segmen

cerita best berkata...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

mamaDiana berkata...

salam , mama singgah nk kenal2 lg di blog awk yg cantik ni...

gila novel ! bole buat library kt umh awk nt bila dah banyak novel2.

miss atie berkata...

hehe, mama diana.. xlame lg mmg ade library kot.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...