Sabtu, 29 Oktober 2011

Nak kulit muka putih bersih dan berseri???






selamat malam semua...


Sape tak nak kan ade kulit yamg putih bersih dan berseri gitu... hehe... Jom, atie nak promote 1 produk nih... murah dan insyaAllah jika di amalkan memang berkesan...




nih la die, sabun susu beras... kualiti gambar agak kurang, sebab ambik gune kamera hp buruk atie je... huhuhu...


sangat banyak di iklan dan di jual sekarang, terutamanya di Facebook.... atie memang pengguna setia sabun susu beras ni sejak beberapa bulan kebelakangan ni... bagi atie, sabun ni murah dan insyaAllah semua orang mampu beli kot dan yang penting berkesan.... berkesan tu yang penting... bagi atie la kan, yang paling ketara sekali sabun ni dapat kurangkan masalah kulit muka yang berminyak... kalo ade jerawat yang singgah pon, insyaAllah kesan die akan hilang... alhamdulillah...


biase kalo jual online, 1 buku diorang jual RM6, kalo beli lagi banyak, insyaAllah ade la diskaun lagi tu kot... hehe...


dan, part yang paling best sekali... sekarang atie plak dah jadi agen sabun susu beras ni tuk kawan-kawan dan famili atie.... diorang tengok perubahan kat kulit muka atie kot... kahkahkah... (mode perasan).... tapi, memang betul la, sebelum ni atie beli untuk kegunaan sendiri je, tapi sekarang alhamdulillah ade gak rezeki lebih ckit...


korang pun bole try tau... insyaAllah xkan menghampakan... kalo xtau nak beli kat ne, leh beli dari atie... :)


sekian, entri promosi sabun susu beras.... benda yang elok n baik memang patut kite kongsi sama-sama kan...






2 ulasan :

MamaKaisah berkata...

salam pagi atie...

mama dan familu pun pakai sabun ni...mmmg best. segar je rasa kulit muka dan badan...

miss atie berkata...

Best kan MamaKaisah... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...