Sabtu, 8 Oktober 2011

Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca.

Jom join segmen ni... nak join klik SINI.




Nama blog: Ini Diriku

Nama blogger: Miss Atie

Tarikh mula berblog: 2009 - ttp tdk aktif... 2011 kembali aktif di sebabkan kena mengajar komuniti setempat tentang blog...

Jumlah follower semasa join segmen ni: 58 orang (segan nak tulis, wakakaka..)



Sape-sape nak join segmen ni, join cepat oke...

tarikh tutup adalah pada 10 oktober 2011...

^_^

26 ulasan :

HAFIZAL berkata...

dah join

http://malaysiascore.blogspot.com/2011/10/jom-ramaikan-follower-serta-dapatkan.html

Ezad Skytech berkata...

salam kenalan..heee~
singgah lawat rakan blogger dari segmen yg sama..:D

Coolman berkata...

saya join gak
http://gambar-cool.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

miss atie berkata...

salam kenal jgk...
thanks sudi singgah... :)

aimaniman berkata...

http://ezaiza.blogspot.com/2011/10/ramaikan-folower-dapatkan-pembaca-amin.html

akak dari segmen ni... jom folo balik

Kancil 8349 berkata...

salam perkenalan daripada kancil

datang dari segmen sama...kalau sudi datanglah ke blog Kancil..

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-hh-ramaikan-follower-dapatkan.html

MARJAN IBRAHIM berkata...

hai,dr segmen yg sama :)

jOM KITA SAMA2 Follow - Mollow :)
Happy blogging.....

http://nurulhidayatulmarjan.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

aima mazlan berkata...

hai..
dr segmen yg same jgk :))
dah follow sini jgk ^__^
http://cinonetstory.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

HasrulHassan [HH] berkata...

Terima kasih kerana sudi singgah dan join segmen saya. Kepada yang sudi follow blog ini, diucapkan terima kasih banyak-banyak, tentu suka tuan punya blog...harap blog semakin maju di masa hadapan.

Sebarkan ilmu yang baik untuk beroleh kebaikan yang baik.

www.hasrulhassan.com

Amalina berkata...

Hello ADMIN. Lina dtg dari segmen yang sama. Already follow here. Kalau ada masa, singgahlah blog Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

Me Elyssa berkata...

singgah dan follow

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

Mak dara dtg dari segmen yang sama.. salam perkenalan dari Mak Dara..

miss atie berkata...

terima kasih semua... atie akan BW blog korang jgk ek..
:)

aimie amalina berkata...

tetoooiiinnkk!
salam kenaaaai =]
dr segmen cek HH juge!

Ezzaty Hanan berkata...

salam perkenalan, sy dtg singgah n follow! nnt jemput singgah ke blog sy jugak!

gaung berkata...

lawa lah template nie..nk jugak boleyh..nampak profesional le..oppss lupa haluuu kami datang sini and ..keep writting this..best yok!!nak p bace entry len dulu lah!!

ENTRI TERBARU: mahasiswi malaysia ditumbuk dan dikelar perompak, Klip 3GP mimi.MELAMPAU, 10 bau disukai manusia :p, Ibu Asyik BBM, Bayi Meninggal Tertimpa Bantal,Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca

YNA berkata...

salam kenal :D

wanie wonek berkata...

hye. saya dari segmen HH. datang jenguk blog ni. kalau sudi jenguk pulak blog saya eh. btw, saya da follow kamu :)

http://waniewonek.blogspot.com

imaza93 berkata...

bw dari segmen yang sama :) visit mine too. imazara.com

shy princessha berkata...

salam perkenalan...

dtg dr segmen yg sama....
dh follow di sini...
jmput sggh blog saya pula...=)

eyryn berkata...

hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
meh laa singgah blog ryn pulakk..

KhAiReDzAiMy berkata...

Assalamualaikum...
Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

Salam Perkenalan...

Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
Thanks...

NasZ berkata...

salam kenal..dah follow awak.

singgah sini dari segmen hasrul hassan - Jom ramaikan follower serta dapatkan pembaca.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

NasZ berkata...

salam kenal..dah follow awak.

singgah sini dari segmen hasrul hassan - Jom ramaikan follower serta dapatkan pembaca.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

|| storie tentang miera || berkata...

Hye hye :)

Miera dtg dr segmen yang sama .
Jemput ke blog Miera :D

Salam Perkenalan !

:: Ika :: berkata...

salam dh follow blog awk =)
simple + niCe ^_^
ade mse jnguk2 blog sye ye chentahati19.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...