Isnin, 14 November 2011

10 perkara bukti lelaki itu rumit





selamat pagi... hari isnin, semoga permulaan minggu ini membawa keceriaan untuk hari-hari korang selepas ni... amin...


Tengah blog walking, atie jumpe 1 entri dari blog ini... tajuk die 10 perkara bukti lelaki itu rumit... betul ke tak?? jom kita bace dan nilaikan... hehe


Jika kamu melayannya dengan baik, dia fikir kamu jatuh cinta kepadanya.
Jika tidak, kamu akan dianggapnya sombong.

Jika kamu berpakaian cantik, dia fikir kamu sedang cuba untuk menggodanya.
Jika tidak, dia kata kamu kekampungan.

Jika kamu berdebat dengannya, dia kata kamu keras kepala.
Jika kamu berdiam diri, dia kata kamu tak ada IQ tinggi.


Jika kamu lebih pintar daripada dia, dia akan jatuh air muka.
Jika dia yang lebih pintar, dia bilang hebat.


Jika kamu tidak cinta padanya, dia akan cuba mendapatkanmu bermati-matian.
Jika kamu mencintainya, dia akan cuba untuk meninggalkanmu.


Jika kamu beritahu dia masalahmu, dia kata kamu menyusahkan.
Jika tidak, dia tuduh kamu tidak mempercayainya..

Jika kamu cerewet padanya, dia anggap kamu seperti seorang pengasuh .
Jika dia yang cerewet pada kamu, itu kerana dia mengambil berat.


Jika kamu mungkir janji kamu, kamu tidak boleh dipercayai.
Jika dia yang ingkari janjinya, dia melakukannya kerana terpaksa.

Jika kamu menyakitinya, kamu sangat kejam.
Jika dia yang menyakitimu, itu kerana kamu terlalu sensitif dan terlalu sukar untuk dijaga hati.


Jika kamu mengirimkan ini pada lelaki-lelaki, mereka pasti bersumpah semua ini tidak benar.


entri ini sekadar perkongsian ok... peace no war... ^_^


8 ulasan :

Lily berkata...

haha, gelak2 baca xD

yura berkata...

heheheheheh xthu la nak kte pe... xsume kot huhu

miss atie berkata...

hahaha... memang xleh pecaye 100%.. hehe

ღ nurrul ღ berkata...

cewahhh ! banyak lah ! nak share dkt blog Nurrul boleh ?

miss atie berkata...

atie pon ambik dr blog ni http://1001rahsiadiri.blogspot.com/2009/09/10-perkara-bukti-lelaki-itu-rumit.html

:)

diana berkata...

erk...
macam betul..:p

fiQ'Ra berkata...

hhe, jap2 nak kaji :D betul yer mcm tu?

.: mama lynn :. berkata...

rumit kan.. kadang2 even kt da kawin kt tak fully kenal dunia lelaki ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...