Jumaat, 4 November 2011

11 tagged!!!




Selamat pagi jumaat...Link
Pagi ni aie merajinkan diri tuk jawab soalan tag nih... atie di tag oleh CITERA ALLINE tuk jawab 11 soalan nih... tapi sebelum tu kena bace peraturan die dulu ok... Peraturan ni kene letak sekali tau...


Each person must post 11 things about themselves in their journal.

Answer the questions the tagger set for you in their post.

And create eleven new questions for the people you tagged to answer.

You have to choose 11 people to tag and link them on the post.

Go to their page and tell them you have tagged him/her

No tag back!

No stuff in the tagging section about " you are tagged if you are reading this" you legitimately (a.k.a really, trust, with all honesty) have tagged 11 people.

You must post these rules.



Dah bace peraturan?? So, masa untuk menjawab soalan plak k... :)

1. Nama sebenar korang?

  • Syaidaty Bt Halpi

2. Kegemaran korang sepanjang hayat?

  • bace novel, tengok tv, surfing internet

3. Pekerjaan sekarang @ belajar kos apa?

  • Pengurus Pusat Jalur Lebar Komuniti / Degree Information management, UiTM

4. Kenangan paling manis dan akan dikenang sampai bila-bila.

  • Hari konvo kot... hehe

5. Perkara paling lucu pernah dihadapi?

  • berlari-lari kejar bas sambil bawak buah tembikai... kahkahkah

6. Makanan kegemaran korang ?

  • suke sangat makan tom yam

7. Apa yang paling korang takut ?

  • ALLAH

8. Apakah hadiah paling special pernah korang dapat?

  • sampai ke hari ni, maybe handphone kot... lepas ni tak tau lagi.. hehe

9. Kalau marah korang buat apa?

  • Diam

10. Apa status korang ?

  • Status?? Masih single... haha

11. Rancangan TV kegemaran?

  • Rancangan masakan... sebab memang suke tengok orang masak-masak.


...11 thing about me...


  • Merupakan anak jati sarawak, 'sarawakian' la ni kan.. hehehe

  • anak ke enam daripada 7 orang adik beradik

  • Suke sangat pegi shopping, duit je xde untuk dihabiskan... hehe

  • suke g blog walking blog kawan-kawan time keje, sebab bile dh balik umah line tenet gerak cam siput je... so gunekan kesempatan di ofis untuk blog walking....

  • suke sangat dengar muzik... tapi bukan muzik rock ok, yang lain semua leh masuk...

  • Seorang yang agak kurang sabar...

  • suke bawak kereta laju-laju...

  • sangat menyayangi keluarga atie dan .... (biar hanya die je yang tau)

  • berangan-angan nak ade rumah sendiri...

  • suke sangat hari isnin dan selasa setiap minggu....

  • Sangat berharap anjakan umo yang ke 25 tahun, tinggal 2 hari je lagi ni akan membawa perubahan yang positif dalam hidup atie... Amin....

ok, siap da... nak tag sape ek???


Kyra Veronica

Blog si gadis 92

Eira Ishak

Mrsfadzlyana

Miszatie

Sunah suka sakura

Istana Biru

Cik May

Shiema Sufian

Jaa Jah@t

Khaiza


Done tag... ^_^

Sori kepade sesape yang sy tag n selamat menjawab soalan tag n m'tag balik teman-teman kamu semua... :)





4 ulasan :

Jaa berkata...

wah, banyakner....

erm, soklan dari atie xde ek? so, ni ambik soklan asal jer la ek...

miss atie berkata...

memang banyak... huhuhu.... a'a, atie ambik soalan asal je... kalo jaa nak buat soaln sendrik pon leh je... hehehe

PeRmAtA bIrU berkata...

huhuhu... malam nih saya jawab soalan atie k... thanks tau tagged..:)

sis92 berkata...

sory.sis dah join lama dah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...