Khamis, 12 Januari 2012

Di tujukan khas kepada awak yang saye tak kenal...





awak... kalau kedatangan awak hanya nak mengganggu hidup saya, tolong... tolong sangat-sangat berhenti kacau hidup saye... sms awak tak memberi makne ape-ape.. saye tak kenal awak pon kan...


nak kenal?? meh, face to face... kenalkan diri awak tu sape dulu... tak suke, dan memang tak suke sangat awak sms saye setiap hari... dan bile saye tak reply awak kutuk saye macam-macam... esoknye sms lagi... perkara yang sama berlaku hampir setiap hari...


ape masalah ngan awak??? saye menyusahkan awak?? saye ade buat salah kat awak?? cakap depan-depan la... berterus terang lebih baik...


seriously, tak suke cara awak... dan saye tak mengharapkan sms dari awak lansung... tolong, tolong sangat-sangat STOP IT!!!


saya rimas!!!!


4 ulasan :

Oshin berkata...

oshin pernah lalui mcm atie...asyik sms tak henti2...lepas tu call...selagi x jawab atau balas selagi tu dia ganggu...tp dia cari oshin kat pjk huhu

miss atie berkata...

huhu... tu la.. rimas betul la ngan org mcm ni... rase nak je baling hp tu kat dinding... tp, kang atie plak yg xde hp.. huhuhu

yura berkata...

hehehehe sabr ye atie... jgn ikutkan aty sgt nnt binase..huhuhu..
macam ex zura gak..sll berhbg...kate nak berbaik tapi nnt ader je y die x puas haty n nak wat gaduh em...

RynaHakimi berkata...

Sapelah yang buat atie rimas tu ye..syuh3..gi main jauh2..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...