Sabtu, 7 Januari 2012

Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh




Alhamdulillah, berpeluang lagi menghirup udara segar pagi sabtu ni... ^_^. Bukak je blog pagi tadi, tengok-tengok atie kene tag oleh AllineAmalina tuk join giveaway dari belog Nemomimosh... hehe... so, atie pon luangkan masa kejap tuk join GA nih...





Syarat-syarat :

1. Sila buat satu entri mengenai giveaway ini dan tampal banner kat atas dalam entri uols. (Nak copy paste pon takpe asalkan uols kepochi kat belog uols)
2. Jangan lupa link kan sekali banner di atas ke belog Nemomimosh.
3. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang yang diorang dah di tag.
4. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen kat entri ini dan sila isi maklumat yang diperlukan :
URL Link : ________________________ (Link entri yang uols buat pasal giveaway ni)


atie nak tag 3 orang jiran blogger atie... sape agaknye ea??

1. Mia

2. epyfiqah

3. pinkyz Ladies


Jom join.. hadiah menarik gilerrrr... ^_^

Link

2 ulasan :

♂ epyfiQah aLzikry ™ ♀ berkata...

thanks dear :)

Mia Liana berkata...

terima kasih ya.... dah join..

http://www.mialiana.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...