Ahad, 29 Januari 2012

::: new product :::



Baru-baru ni, atie ade beli 1 product online...
nak try, sebab tengok ramai yang bagi feedback baik untuk produk ni...


ade pencuci muka chroacal, chroacal mask, pati apricot dan alat pembersih... wweeeee


posmen pun baru anta petang semalam je barang ni... so, atie da try la semalam...


ni la barang-barang nye... ade 4... ekceli atie da try semua... tapi baru sekali try kan, so xtau lagi la effectnye ok ke tak... nanti atie akan update kemuadian ok...


tp for sure, getah warna biru tu digunakan untuk membersihkan masa masa cuci muka... sangat best!!!.. muka rasa bersih je lepas tu... hehehe..


produk lain tu, atie akan update kemudian... tapi harap-harap ia akan mendatangkan keajaiban pada wajah atie ni.. hohoho.. kemain lagi kau...

2 ulasan :

Selendang Merah berkata...

nnt dh ada kesan bg taw sm yew..hehe

CIK MAY berkata...

eh..CM pun ade bli jugak..mesti beli kat Dian pixy ni kan???CM beli mask je..sbb selesa dengan Nutox..x nak tukar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...