Selasa, 8 Mei 2012

Maaf ye sahabat...





Malam ni hupdate blog sambil minum nescafe 3 in 1... ape kaitan ngan tajuk entri?? haaa, ni kaitan die...





jeng... jeng... jeng...








Petang tadi, atie cam bese la, b'fb... ttbe terpandang ke atau tertengok, ape-ape je la kawan-kawan atie time belejar kat UiTM dulu duk komen-komen kat gambar seorang dak lelaki ni, yang mukanye melecur...


so, terdetik lam hati nak tau sape kan... bukak la die nye fb... opppssss, die ade request nak friend ngan atie... huhuhu... atie pon 'respond to freind request, n confirm'... memang sah kawan same belajar dulu... rupe-rupenye c shafik... kitorang under 1 kos, tapi die kelas lain... dan menyewa pulak sebelah rumah kitorang...


bile da bace komen semua kawan-kawan, rupenya die di timpa kemalangan kat tempat keje die.. kalo xsilap gas meletup... habis muka n tangan die melecur... tapi, ade gambar terbaru, tengok cam dah ok ckit daripada masa mula-mula tu... Alhamdulillah, semoga cepat sembuh lah ye shafik....


Atie terkilan ckit ngan kecuaian atie sendiri sebenarnye... atie memang x approve kalo sape yang atie xkenal kat fb, tapi yang kesiannya, kawan sendiri pon jadi mangsa... huhuhu... sampai xtau kawan-kawan di timpa musibah... pengajarannye, lepas ni kene la cek betul2 setiap friend request tu... huhuhu...

1 ulasan :

Tanpa Nama berkata...

explained almost all people pay back the financial loans promptly and even while not penalty charges
A leading credit card debt good cause should expect the sheer number of people today using individuals designed for benefit in excess of cash advance bills to 2 bottle this particular. debt charity tells approximately purchased typically the short-term, large curiosity borrowing products this year. All the charitable trust tells three years back the sheer numbers of shoppers using them was first trivial.
pożyczka bez bik 7000
pożyczka gotówkowa żagiel
pożyczka na dowód
pożyczka na dowód
kredyty bez bik

http://pozyczki-prwatne.com.pl
http://pozyczkanadowod24.org.pl
http://szybkapozyczka24.info.pl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...