Isnin, 28 Mei 2012

Moga dimurahkan rezeki...

 

Hupdate blog sambil layan cerita 'seindah sakura'... Atie tak tengok sangat pon sebenarnye cerita ni... kalo kebetulan memang free je baru tengok... sape yang mengikuti cerita ni?? best tak??

Entri lepas maghrib plak hari ni... hehe.. hari ni sempat on9 kejap je petang tadi n g balas kunjungan kawan-kawan yang tinggalkan jejak kat shoutbox, lepas tu off9 sebab pening kepala... dah tdo, ingatkan akan ok, bangun2 masih pening lagi.. n trus telan panadol sebijik, rehat jap pastu baru ok... alhamdulillah...

Hari ni atie sibuk print resume semua dan pos permohonan atie... permohonan ape?? permohonan keje lorrr... hehe... dalam minggu lepas dan minggu ni dah hantar 3 permohonan... moga ade rezeki atie kali ni ek, aminn... kita hanya mampu berusaha dan berdoa, insyaAllah masing-masing ade rezeki masing-masing kan...




Cakap dah keje kan, asal lak nak apply keje lain??? Ye, atie memang dah keje... tapi, keje sekarang ni kontrak je... dah agak lama jugak la keje kat cni, dalam 2 tahun lebih... So, ape salahnye kite cuba untuk carik / berusaha carik keje yang lebih baik / terjamin untuk masa depan kite kan... tu lah yang atie tengah fikir dan usahakan sekarang... doakan atie dapat ape yang atie inginkan ye.. ^_^

 

1 ulasan :

Oshin berkata...

oshin da berpuluh kot apply wakaka last week baru pergi interview...hope ada rezeki la..insyaAllah

oshin tag atie http://gurlgemini.blogspot.com/2012/05/natural-beauty-contest-ii-abg-stalker.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...