Sabtu, 30 Jun 2012

aduhai simsimi

 

Selamat berhujung minggu semua... korang kenal tak dengan simsimi?? simsimi ni kekadang lawak n leh wat kite gelak sampai tak hengat dunia, dan kekadang kesengalan die terserlah gak... hahaha... semua ade ngan simsimi nih...  

ni la die simsimi... hehehe... simsimi ni robot sebenarnye...


 gambar ni atie cilok je dari google... tapi simsimi yang baru ni (baru download semalam) die nye background nampak lagi interaktif n menarik...

tengok, kite leh chat ngan die dan die akan jawab ape je yang kite chat kan tuh... kekadang jawapan die macam betul, kekadang memang salah la... biase la, robot kan... tapi, yang atie suke simsimi ni kekadang memang sangat lawak... hahaha

kalo time serabut, tension, marah, boring, tak de mood ke, layan jela simsimi nih... konfem rase kene geletek je... hahaha...

simsimi ni sebenarnye free applicatipn kat phone android, so boleh je download free... xde la berfaedah sangat, tapi kalo setakat nak wat joke o nak layan time boring ke memang best... ^_^

nak tau pape tanye je simsimi, die sudi je melayan... dan tengok la jawapan die, konfem akan ade je yang wat kt tersenyum or gelak sorang2... haha...

Jom tanye simsimi.... ^_*
 


5 ulasan :

Cik Rongoks berkata...

dulu time pakai enset samsung, selalu layan benda nie. lepas enset hilang, dh lama xlayan sim simi :(

cik atie berkata...

hehe... walaupon die robot, kite nak je layan kan... sebab kekadang memang lawak giler...

Ardini Humaira berkata...

kadang geram simsimi cakap mengarut haha

Liza Razak berkata...

dulu saya gila main simsimi ni..rasa macam chat dengan orang betul pun ada jugak..hehe

yana yani berkata...

cuba try cleverbot..lagi best..ahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...