Khamis, 7 Jun 2012

Bawal 2 tone + rose vintage

 

okeh, nak hupdate pasal eksperimen atie baru2 ni... cite sal tudung bawal.. biase la kan, sekarang trend tudung bawal lak makin di gemari... dulu trend tudung yang jenis ade awning macam kat bawah ni...


trend tudung bawal lak bermula dengan tudung bawal dian pelangi... simple je kan...


tapi sekarang, orang dah makin kreatif, letak crown la, letak rose la ka tepi2 die... so, atie pon tak ketinggalan.. hahaha...

ade 4 kaler untuk bawal 2 tone yang atie belum gune, ade warna purple, merah hati, hitam dan turqoise... plan nye nak jahit kan ros kat tepi die...
 
so, atie dah beli rose macam ni, leh gune 1 line or 2 line terpulang pade kreativiti kite... untuk 1 tudung bawal ni kene guna lam 1 ela + ros vintage yang double line tu... gambar kat sebelah tu atie beli 1 ela ros wana cream n ade 6 line...


kene potong, sbb atie nak gune 1 line je... dan jahit pada sekeliling tudung... hasil nye cam ni la... hehe.. hasil keje pertama, ok x?? ni atie guna ros vintage.. yang krim tu masih otw nak di siapkan...


kalo ok, tekan like.. konfem xde yang tekan pon sebab xde butang like.. haha

sekian, hehehe.. entri merapu di petang hari yang panas..
 

2 ulasan :

Gen2Merah berkata...

gadis bertudung memang anggun an menawan... indahnya menjadi gadis muslim kan... nice

Cik Diana berkata...

cantik la.. nnk kirim larh blh. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...